maanantai 11. heinäkuuta 2011

Lahjan ostaminen miehelle - tässä lahjavinkkejä

Miehelle lahjan ostaminen on todella hankalaa! Tiedän sen, sillä olen monesti etsinyt lahjaa omalle isälleni. Ja kun näitä lahjoja pitää ostaa vuodessa useampia, tarvitaan rajatonta mielikuvitusta. Onneksi lähisuvussa ei ole kovin montaa miestä, jolle lahja pitää ostaa. Mutta kun yhdessäkin miehessä on tarpeeksi. Pitää olla joululahja, isänpäivälahja, syntymäpäivälahja ja välillä jonkin yllätyslahja tekisi myös hyvää.

Lahjaideoita miehille
Tässä muutama lahjaidea miespuoliselle henkilölle lahjan ostamista varten. Miten olisi: lomamatka, kirja, kylpylämatka, hotellimatka Tallinnaan, risteily, viinipullo, alushousut, deodorantti, sukat, t-paita omalla kuvalla, lahjakortti kirjakauppaan, harrastukseen käytettävä väline (sinun pitää tietää, mitä mies harrastaa!), elokuva, kamera, tietokonepeli, älypuhelin, mökkiloma, cd-levy, blueray -soitin ja -elokuva, sukset, moottorivene, paljon siideriä tai olutta (Virosta saa halvemmalla), autonpesu, reissu yhdessä keilaamaan, ravintolaillallinen tai uusi säädettävä lepotuoli.

Täältä lahja miehelle

Tässä muutamia vinkkejä lahjojen ostoon. Täältä löydät lahjavinkkejä vielä enemmän.

Tilaa miehelle lehti:









Tilaa miehelle kirja mittavasta valikoimasta:



Tutustu nettitavarataloihin. Täältä löydät lahjaideoita jokaiselle miehelle:




Hyvinvoinnin tavaratalosta saattaa löytyä sopiva lahja:


Maanpuolustusyhtiön verkkokaupasta saattaa löytyä miehille kaikenlaisia mielenkiintoisisa lahjaideoita:



Kylpylän lahjakortti on aivan täydellinen lahjavinkki!



Hotellimatka lahjaksi miehelle (ja sinulle!)

Hotellimatka saattaa olla unohtumaton lahjaidea jokaiselle miehelle. Hotellimatkoja on helppo tehdä Euroopan eri kohteisiin, sillä lennot ovat nykyään edullisia. Hotellit on myös helppo varata ja maksaa internetin kautta. Matkustatpa Suomessa, Virossa, Ruotsissa, Saksassa tai muualla, Hotels-com -palvelun avulla on helppo vertailla hotelleja ja löytää hinta-laatu -suhtelta sinulle paras mahdollinen. Olisiko tässä sopiva lahja: hotellimatka esimerkiksi Tallinnaan.


Tuotteita, johon on käytetty valokuvia

Digikuvat antavat hyvän mahdollisuuden hankkia unohtumattomia lahjoja miehille. Voit teettää valokuvista muun muassa kuvakehyksiä, kalentereja, mukeja, palapelejä, hiirimattoja, kangaskasseja, lompakoita, paitoja ja paljon muuta. Tutustu näihin mahdollisuuksiin:


Lahjaksi miehelle paita isän ja sinun kuvalla varustettuna



Yves Rocher tarjoaa miehille laadukkaita lahjoja

Osta miehelle lahjaksi suihkugeeliä, deodoranttia, tuoksuja, tavaroita kasvojen puhdistukseen ja parranajoon. Tutustu laadukkaaseen valikoimaan Yves Rocherin verkkokaupassa:


Elektroniikkaa ja sähkölaitteita lahjaksi

Jos mies pitää elekronisista laitteista, näistä verkkokaupoista löytyy varmasti hyviä ajatuksia lahjaksi.
Pixmanian verkkokauppa on Euroopan suurin ja erittäin turvallinen ostospaikka. Täältä löytyy halvalla lahjat miehille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti