maanantai 2. toukokuuta 2011

Tästä uskomattoman vauhdikas äitienpäivälahja! (uskallatko antaa äidille!)

Äitienpäivä taas lähestyy. Tämä toukokuun toinen sunnuntai tulee aina yllättäen. Mutta on hienoa, että kesän kynnyksellä voimme kiittää äitiä kaikesta, mitä hän on hyväksemme tehnyt.

Alapuolella on muutamia lahjavinkkejä. Mutta ennen niitä voit käydä katsomassa tästä linkistä, kannattaisiko kukat tilata netin kautta. Jos et pääse niitä itse äidille viemään, laita kukkafirma asialle.





Vauhdikkaat lahjat!


Äidille lahjaksi tandemhyppy (390 euroa) tai tandemliito varjoliitimellä (175 euroa). Vai laittaisitko äitisi tai mummosi benji-hyppyyn (40 euroa)? Äidille lahjaksi tutustumislento kevytlentokoneella (20 min) (90 euroa)? Miten olisi purjelennon sankarilennätys (300 euroa)? Helikopterilento 1-3 hengelle (650 euroa). Entä jos laittaisit äidin hyökkäyssuihkukoneeseen L-39 (989,20 euroa). Viimeksi mainittu lahjaidea tulee valitettavasti toteuttaa Latviassa.

Katso kaikki nämä vauhdikkaat äitienpäivälahjaideat tästä:
Vauhdikkaat elämyslahjat äidille tästä linkistä!

Jos nämä olivat liian vauhdikkaita lahjaideoita äidille, selaa tätä sivustoa ja katso mitä olen suosittellut lahjaksi miehille. Sieltä varmaan löytyy äidillekin jotain ihan sopivaa.

Suosikkilahja äidille: Kylpyläloma
Tässä on ehdoton suosikkini. Lahjaksi kylpyläreissu! Tämä on hyvä lahja siksikin, että se sopii viimehetkellä hankittavaksi lahjaksi. Voit tulostaa lahjakortin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti